Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertii rezervoarelor

Membru Bizoo de 16 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
1 pareri

Fosa septica tricompartimentata Bio Firomar 4000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fibromar
Cod produs
2013328
Out Of stock
Descriere
Solutii epurare apa uzata, fosa septica

Fose septice, fosa septica.statie epurare,

Fosa septica este o componenta cheie pentru locuintele aflate in zone cu nici o conexiune la conductele de canalizare principale oferite de administratiile locale sau companii private.

In Romania aproximativ 65% din populatie se bazeaza pe fose septice; aceasta poate include cartierele si orasele mici, precum si zonele rurale.
Termenul "septic" se refera la mediul bacterian anaerob care se dezvolta in rezervor si care descompune sau mineralizeaza deseurile evacuate in respectivul rezervor.

Este necesara o intretinere periodica preventiva, prin vidanjare, pentru a elimina solidul care se depune treptat si umple rezervorul, reducand eficienta sa. In unele cazuri unii ignora aceasta cerinta si in cele din urma se confrunta cu situatii in care solidul umple rezervorul si nu mai permite eliminarea efluentilor lichizi.

O fosa septica intretinuta in mod corespunzator, pe de alta parte, poate functiona zeci de ani si, eventual, o intreaga viata.

O fosa septica, in general, consta dintr-un rezervor (sau, uneori, mai mult de un rezervor) cu capacitatea intre 2000 litri si 10000 litri conectate la o conducta de admisie a apelor uzate de la un capat si un camp de drenaj septic la celalalt.

Aceste conexiuni sunt, in general, efectuate prin intermediul unei conducte de tip T, care permite intrarea si iesirea de lichide, fara a perturba crusta de la suprafata.

Astazi, proiectarea rezervorului include de obicei trei camere (accesul la ele se face prin gura de vizitare prevazuta cu capac), care sunt separate prin pereti despartitori care au deschideri situate in asa fel incat sa permita functionarea procesului de epurare.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura