Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertii rezervoarelor

Membru Bizoo de 16 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
1 pareri

Consultanta fosa septica Fibromar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Functionare fosa septica Fibromar
Out Of stock
Descriere
Solutii epurare apa uzata, fosa septica
Fose septice, fosa septica.statie epurare,

O fosă septică, în general, constă dintr-un rezervor (sau, uneori, mai mult de un rezervor) cu capacitatea   între 2000 litri si  10000 litri  conectate la o conducta de admisie a apelor uzate de la un capăt ÅŸi un câmp de drenaj septic la celalalt.    

Aceste conexiuni sunt, în general, efectuate prin intermediul unei conducte de  tip T, care permite intrarea ÅŸi ieÅŸirea de lichide, fără a perturba    crusta de la suprafata.    

Specialistii nostri au    proiectat  rezervorul pafs care include de obicei trei camere ( accesul la ele se face prin gura de vizitare prevazuta cu capac), care sunt separate prin pereti despărÅ£itori care au  deschideri situate in asa fel incat sa permita functionarea procesului de epurare.

Apele reziduale ( ape negre ) intră în prima cameră a rezervorului,    unde are loc    sedimentarea solidului.    

Solidul  rezultat este digerat     anaerob  reducândusi  volumul considerabil. Acest prim compartiment are rolul si de separator de grasimi si uleiuri rezultate in urma procesarii alimentelor.  Lichidul  ( apa gri ) ramas  trece prin    peretele despărÅ£itor în camera a doua ( decantor IMMHOF), unde are loc decantarea    Ã®n continuare a particulelor solide ramase in suspensie.

Apoi se face trecerea in cea de-a treia camera unde ajunge doar lichid    epurat in procent de 90 %, fara  substante solide iar impurităţile rămase sunt prinse ÅŸi eliminate în sol, cu apa în exces prin campul de drenaj. Astfel  Ã®n cele din urmă se întorc la apele subterane, sunt  asimilate de catre  rădăcinile     sistemului de plante sau se evapora.    

Campul de drenaj reprezinta o reÅ£ea de conducte, asezate  Ã®n ÅŸanÅ£uri umplute cu  piatră ( balastru sort mare ), care  distribuie apa uzată în intreg  terenul  prin  orificiile de drenaj multiple în reÅ£ea.  Dimensiunea  câmpului de drenaj este proporÅ£ională cu volumul de ape uzate ÅŸi invers proporÅ£ională cu porozitatea solului de drenaj.
Din Gura in Gura