Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertii rezervoarelor

Membru Bizoo de 16 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
1 pareri

Fosa septica vidanjabila 2 - 4 persoane Eco Fibromar 3000L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fibromar
Cod produs
2017682
Out Of stock
Descriere
Fosa septica vidanjabila Eco Fibromar 3000 este o componenta importanta pentru locuintele aflate in zone fara conexiuni la retele de canalizare, in scopul tratarii apelor menajere provenite de la bucatarie, baie si toalete. In general, fosa septica este un rezervor cu capacitatea de 3000 L conectat la un capat cu o conducta de admisie a apelor uzate dintr - o locuinta. Fosa septica vidanjabila Eco Fibromar este formata dintr - un bazin septic cu un singur compartiment prevazut cu o conducta de preluare a apelor reziduale, aerisire si gura de vizitare pentru vidanjare.

In Romania aproximativ 65% din populatie se bazeaza pe fose septice; aceasta poate include cartierele si orasele mici, precum si zonele rurale.
Termenul "septic" se refera la mediul bacterian anaerob care se dezvolta in rezervor si care descompune sau mineralizeaza deseurile evacuate in respectivul rezervor.

Este necesara o intretinere periodica preventiva, prin vidanjare, pentru a elimina solidul care se depune treptat si umple rezervorul, reducand eficienta sa. In unele cazuri unii ignora aceasta cerinta si in cele din urma se confrunta cu situatii in care solidul umple rezervorul si nu mai permite eliminarea efluentilor lichizi.

Caracteristici:

* Diametru: 120 cm;
* Lungime: 275 cm;
* Intrare / iesire: Dn 110 mm;
* Aerisire: Dn 50 mm;
* Compartimente: 1;
* Montaj: orizontal;
* Racord pentru camp de drenaj (optional);
* Utilitate: 2-4 persoane;
* Materie prima: fibra de sticla impregnata cu rasini poliesterice.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura